ITEMS: (0) TOTAAL: 0,00

À la Tarte to the rescue!

door À la Tarte maart 15, 2018

In de keuken staan zou een ontspannend gebeuren moeten zijn. Maar spijtig genoeg is dit niet altijd zo. Soms komt er al eens wat stress bij kijken, kom je handen te kort en heel af en toe mislukt al eens iets. Niet erg, zeg ik dan! Van proberen kun je leren, dat is toch wat ik mijn kinderen vertel.

Maar … À la Tarte to the rescue. Wij helpen je om het allemaal iets vlotter te laten lopen door deze 5 hulpmiddeltjes even in de spotlights te zetten!


1. De Staybowlizer – in 5 verschillende kleuren

Dan sta je daar, met je kom, je recept en al je ingrediënten. Breek de eieren, zeef de bloem, voeg de gesmoten boter toe … handen kom je kort! En maar roeren en maar kloppen en je kom draait gewoon mee. Maar niet met deze handige harry. Hij is je derde hand in de keuken!

In de Staybowlizer kun je alle maten schalen of kommen plaatsen, met het gepatenteerde ‘suction-lock’ blijft deze stabiel op uw werkblad staan. Ook geschikt voor de meeste pannen. Zo heeft u beide handen vrij om ingrediënten toe te voegen en te mixen, of een salade te bereiden.
Eigenschappen: Hittebestendig tot 260° C, vaatwasmachine-bestendig, antislip, gemaakt van hoogwaardig voedselveilig siliconen.

Naar de bakshop van À la Tarte.

 

 

2. Meetlatjes voor het uitrollen van het perfecte deeg

Wanneer je je deeg op een bepaalde hoogte wilt uitrollen is dat soms lastig. Dan staat er in je bakboek ‘rol het deeg uit op 3mm’. Begin er maar eens aan.

Met deze meetlatjes is het echt wel a piece of cake! Deze deeglatjes (ook wel uitrollatjes of spacers genoemd) geven je steeds een uitgerold deeg op dezelfde dikte! Ze zijn gemaakt van hoogwaardig, onbehandeld beukenhout. Het wordt niet aangeraden om de houten latjes in de vaatwasmachine te doen. Schoonmaken kan het beste met een vaatdoek of afwasborstel. Hout is een natuurlijk product en kan wellicht verkleuren.

De meetlatjes set bestaat uit de volgende onderdelen:
2x meet/deeglatje 35 x 2 x 10 mm
2x meet/deeglatje 35 x 2 x 5 mm
2x meet/deeglatje 35 x 2 x 3 mm

Naar de bakshop van À la Tarte.

 

 

3. De blindbakvulling

Bij een lekkere fruittaart hoort nu eenmaal een lekkere bodem. De juiste dikte van bodem heb je al, nu moet die gebakken worden! In het verleden heb ik veel gesukkeld met het blinkbakken van de bodem. Had ik toen maar dit hulpmiddeltje ontdekt!

Deze blindbakvulling is een -vulling die wordt gebruikt om taartdeeg niet omhoog te laten komen tijdens het voorbakken. Dit is handig als je er later een vulling in wil doen. Het is geschikt voor bakblikken van 22,5 tot 27,5 cm en is ovenbestendig tot 230°C.

Naar de bakshop van À la Tarte.

 

 

4. De beslagportioneerder

Gedaan met knoeien en onhandig vullen! De portieverdeler voor deeg van Westmark is ideaal voor het doseren van roerdeeg voor muffins, cakepops, donuts, pannenkoeken, enz. Het voorkomt veel gemors en is ideaal voor het overbrengen van je deeg van je mengkom naar de pan. Doe je beslag in de portioneerder en trek aan het hendeltje! Een echt gemak in de keuken en perfect gedoseerde pannenkoekjes op je bord! Extra leuk: gebruik het ook bij cupcakes en ander gebak!

Naar de bakshop van À la Tarte.

 

 

5. De siliconen flexibele bakvorm van Silikomart – FREE BAKE

Je wilt je taart in een speciale vorm?  Je wilt letters en cijfers, maar later weer iets anders? Met de Silikomart Free Bake lukt dat allemaal. Deze flexibele vrije bakvorm geeft je alle vormen die je wensen kan. Dankzij de magneten in het siliconen baklint blijft de vorm stevig in positie tijdens het bakproces. Doe een bakpapiertje op de bakplaat en maak je vorm met de free bake van Silikomart. De magneten zijn zo sterk dat alles goed op z’n plaats blijft. Na het bakken kun je de vorm makkelijk verwijderen en blijft je gebak ongeschonden achter. En dan is het van … smullen maar!

Naar de bakshop van À la Tarte.

 

Dus geen excuus meer voor geknoei in de keuken. Bak de perfecte cake en haal hem probleemloos uit de vorm. Presenteer de ideale fruittaart met de perfecte bodem! À la Tarte helpt je graag tot in de details!

 

Smakelijk!

Commentaren [0]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.