ITEMS: (0) TOTAAL: 0,00

Klantendienst

A la Tarte staat steeds voor je klaar met deskundige advies.

Je zoekt een bepaald artikel, maar vindt het niet terug op onze site? Aarzel zeker niet contact op te nemen. Dit kan door ons een mailtje te sturen of door een berichtje te sturen via onze facebookpagina.

Wens je van een bepaald product een groter volume aan te kopen, dan kun je ons hiervoor ook contacteren. Wij bezorgen voor jou dan een prijs op maat.

Wil je iets bakken met onze ingrediënten en materialen, maar lukt het niet zo goed? Contacteer ons gerust. Wij helpen je graag verder!

Wij selecteren ons assortiment met grote zorgen. Het kan echter altijd voorkomen dat een artikel toch beschadigd is of dat u klachten heeft omtrent een aangekocht artikel. Neem dan binnen 48 uren per email contact met ons op (info@alatarte.be) en wij zullen er alles aan doen om tot een bevredigende oplossing te komen.

Via de blog ‘Bakgemak’ vind je alvast enkele tips voor tof en vlot bakplezier!

Commentaren [17]

 1. Katia Joly

  Beste veronderstel.dat jullie ook.een.winkel hebben . Nu ja , vanuit Nazareth is kortbij . Wanneer is deze dan open ? Mvg Joly Katia

 2. Oosterlynck Lotte

  Beste, ik zou een yogurtnest willen kopen maar heb nog wat vragen. Kan ik es langskomen? Mvg, Lotte Oosterlynck

  1. À la Tarte

   Dag Lotte, geen enkel probleem. Ik heb je een mailtje gestuurd. Groetjes, Kries van À la Tarte

 3. Veerle Spruyt

  Beste, Ik heb mycryo cocoa Butter Power van callebout nodig kan ik dit ook afhalen? Ik ben uit de buurt.
  Kan u mij iets laten weten. Alvast bedankt!
  Veerle

  1. À la Tarte

   Dag Veerle, dat kan zeker. Ik heb je een mailtje gestuurd. Mocht je niks ontvangen hebben, check je dan je spamfolder? Groetjes, Kries van À la Tarte

 4. Ria

  Beste.

  Als ik zoek in de winkel en je ziet alle producten naast elkaar kan ik muisklikken op het winkelkarretje toevoegen. Dan is het product soms uitverkocht maar dat zie je niet meteen en dus pas na het muisklikken. Het zou leuk zijn mocht dit meteen zichtbaar zijn zonder te muisklikken

  Anders zeer ruim en mooi aanbod, doe zo verder!!

  Bedankt, Ria

  1. Rijckaert An

   Hebben jullie een winkel ook?

 5. Jan De Beuscher

  Beste, bestelling #23761 werd betaald via overschrijving, maar blijft in wacht staan …

  1. À la Tarte

   Beste Jan
   Het bedrag stond pas gisteren op onze rekening. Je pakket wordt vandaag klaargemaakt en verzonden. In de toekomst mag je ons gerust ook een printscreen bezorgen van de bevestiging van je betaling. Als het geld van de ene bank naar de andere bank moet (de onze is ING) kan het al eens wat dagen langer duren. Maar je pakketje komt eraan. Groetjes, Kries van À la Tarte

 6. Heidi

  Wat zijn de verzendkosten? Vanaf welk bedrag is Franco verzending?

  1. À la Tarte

   Dag Heidi, de verzendkosten zijn afhankelijk van de gekozen leveringswijze (aan huis of Bpost-afhaalpunt) en van het gewicht. We doen niet mee aan gratis verzending, ook niet vanaf een bepaald bedrag. Wie wenst geen verzendkosten te betalen, kan natuurlijk altijd komen ophalen in onze winkel in Nazareth.

 7. Tinne

  Supermerci voor de prima service! We wensen jullie fijne feesten en een mooi, gezond en succesvol 2021!

  1. À la Tarte

   Dag Tinne, blij dat de vorm zo snel bij jou was 🙂 Wij wensen jou ook een fantastisch eindejaar en nog een veel beter 2021! En natuurlijk veel bakgenot!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.