ITEMS: (0) TOTAAL: 0,00

Winkel

Rangschikken op
  • ‘Bakbijbel’ van Rutger van den Broek

    29,99
    Waardering 2751 uit 5

    Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leert Rutger van den Broek je stap voor stap alle belangrijke basisbaktechnieken: van amandelspijs en bladerdeeg tot Italiaanse meringue en citrusschilletjes konfijten. Daarnaast biedt Bakbijbel meer dan 160 bakrecepten: van tijdloze klassiekers als appeltaart, kletskoppen, slagroomsoesjes en wentelteefjes tot originele brownies, friandises, tulband en pistachepavlova á la Rutger. Ook geeft Rutger allerhande tips, praktische aanwijzingen en originele serveersuggesties voor het allerlekkerste en mooiste bakresultaat.
    – boordevol handige baktrucs
    – uitleg van bakbenodigdheden en -begrippen
    – heldere how-to's en baktechnieken
    – duidelijke stap-voor-stapfoto's
    – meer dan 160 bakrecepten

  • ‘Brood uit eigen oven’ van Levine van Doorne

    24,95
    Waardering 2738 uit 5

    Is er iets lekkerder dan de geur van versgebakken brood? In Brood uit eigen oven geeft Levine van Doorne de groeiende groep van thuisbakkers, zowel beginners als gevorderden, haar broodbakgeheimen prijs. De filosofie van Levine is dat de receptuur en werkwijze duidelijk moeten zijn. Dus geen gedoe met kopjes, thee- en eetlepels, maar ingrediënten die in grammen worden aangegeven, zodat je ook makkelijk meer of minder kunt maken, recepten kunt uitrekenen en controleren en je eigen recepten kunt maken. In dit boek wordt uitsluitend met eerlijke ingrediënten gewerkt, die overal in Nederland verkrijgbaar zijn. Brood uit eigen oven bevat 50 recepten voor allerlei soorten brood: bruin, wit, spelt, hartig en zoet en ook kleine broodjes, stokbrood, feestbrood en gevlochten brood. Aan het bakken van zuurdesembrood wordt ook ruim aandacht besteed. Elke stap in het proces, van kneden en rijzen tot bakken wordt duidelijk uitgelegd. Kortom, hét broodboek voor thuisbakkers.

  • ‘Broodbijbel’ van Hiljo Hillebrand

    29,99
    Waardering 3470 uit 5

    Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand je mee in de wereld van het brood. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties.

  • ‘Koekjesbijbel’ van Rutger van den Broek

    29,99
    Waardering 4680 uit 5

    Met meer dan 170 koekjesrecepten zit je met Koekjesbijbel gebakken: van oud-Hollandse klassiekers als Jan Hagel en bokkenpootjes tot internationaal bekende koekjes als amaretti en shortbread. Maar er zijn ook genoeg minder bekende koekjes om te ontdekken, zoals dennenkoeken en craquants met karamel en hazelnoten. Leer de basistechnieken met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto’s en maak handig gebruik van de ruime selectie aan basisrecepten. Daarnaast vind je praktische tips bij de recepten, zodat je zelf de lekkerste en mooiste koekjes kunt bakken!

    Beschikbaar vanaf 3 augustus 2018!

  • ‘Meer brood uit eigen oven’ van Levine van Doorne

    24,95
    Waardering 2743 uit 5

    Dat er niets lekkerder is dat de geur van versgebakken brood in je huis weten inmiddels heel wat thuisbakkers. In haar nieuwe boek blijft Levine van Doorne haar filosofie trouw: een duidelijke werkwijze en een heldere receptuur. Dus ook in dit boek geen gedoe met kopjes, thee- en eetlepels, maar ingrediënten die in grammen worden aangegeven zodat je ook makkelijk meer of minder kunt maken, recepten kunt uitrekenen en controleren en je eigen recepten kunt maken. Verder werkt Levine uitsluitend met eerlijke en goed verkrijgbare ingrediënten. Wil je een gistbrood, brood met voordeeg of een desembrood? Aan jou de keuze. Levine geeft met een handige omrekentabel uitleg hoe je een recept in drie uitvoeringen kunt maken. In dit boek vind je ook recepten voor broden van over de grens zoals simit, ciabatta, fougasse en focaccia. Ten slotte is er een hoofdstuk voor de lekkere trek met zoet en hartig brood. Levine besteedt tevens ruim aandacht aan het bewaren van brooddeeg in de koelkast voor mensen met weinig tijd. Meer brood uit eigen oven: eindelijk is het er!

  • ‘Meesterlijk brood’ van Robert van Beckhoven

    20,00
    Waardering 2754 uit 5

    Leer brood bakken…
    Brood bakken kun je leren! En Meester Boulanger en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven is gelukkig ook een meester in het uitleggen. Hij wil dat mensen daadwerkelijk leren en begrijpen wat er bij brood bakken komt kijken. Pas als je weet hoe het zit met de ingrediënten, tijden, technieken, temperatuur en materialen, kun je ook echt goed (gaan) bakken! Geen trucs, maar kennis.

    …vanaf de basis
    En dat begint met de basis, die niet zo eenvoudig is als men denkt: bak maar eens het perfecte puntje! Meesterlijk brood start bij het begin en bouwt de vijftig recepten in moeilijkheid en variatie op. Van de klassiekers als bruin en wit brood, kadetjes en krentenbollen tot diverse desembroden en van gevarieerde brioches tot broden met bijzondere granen als spelt, rogge en quinoa. Een boek met een uitgebreide en gedegen uitleg, een heldere indeling en gevarieerde receptuur.

  • ‘Niet zomaar … koekjes’ van Danny Capon

    24,99
    Waardering 4354 uit 5

    Het ultieme koekjesboek met 101 zalige zoete & hartige recepten.

    Bestaat er iets lekkerders dan de geur van versgebakken koekjes? Voor Niet zomaar… Koekjes! hoef je echt geen ervaren bakker of keukenprins(es) te zijn: de meer dan 100 koekjes zijn eenvoudig te maken en met een beetje creativiteit kun je zelf nog heel wat variaties maken. Je leert alles over de ingrediënten, de verschillende soorten deeg, de verwerking en afwerking, het bakken etc., zodat je koekjes altijd een schot in de roos zijn!

  • ‘Sweet’ van Yotam Ottolenghi en Helen Goh

    29,95
    Waardering 2756 uit 5

    Volmaakt luchtig biscuitgebak, op smaak gebracht met kruiden en citrus, een met poedersuiker bestoven, superkruimelig koekje rechtstreeks uit de oven… Er is weinig dat ons zo'n geluksgevoel kan geven als deze zoete verleidingen. In Sweet keert Yotam Ottolenghi terug naar waar zijn culinaire avonturen ooit begonnen: in de patisserie.

  • ‘Zuurdesem’ van Casper André Lugg en Martin Ivar Hveem Fjeld

    19,99
    Waardering 2758 uit 5

    Het boek Zuurdesem leert zowel de beginnende als de gevorderde (zuurdesem)bakker stap-voor-stap de geheimen van een heerlijk desembrood. Brood zoals brood bedoeld is. De jonge Noorse vrienden Lugg en Fjeld maken je in dit prachtige boek bekend met brood zoals het 5000 jaar geleden al gebakken werd. Zuurdesembrood, een geschenk van moeder aarde. Je hebt er niets meer voor nodig dan meel, water en zout. En tijd. Niet omdat het veel tijd kost om zuurdesembrood te bakken, maar omdat tijd cruciaal is bij de ontwikkeling van de bijzondere smaak van het brood.

  • Logo alatarte.be

    10 granen donker

    2,7036,50
    Waardering 2003 uit 5

    Dit 10 granen donker meel bestaat voor 80 % uit volgraan. Z'n harmonie van verschillende granen met zaden zorgt voor een natuurlijke lekkere smaak.

  • 18-delige set van roestvrijstalen sierspuitjes, in plastic doos

    15,65
    Waardering 1385 uit 5

    18-delige set met roestvrijstalen spuitmondjes – sierspuitjes

  • siliconen vorm Cloud

    3D siliconen vorm Cloud / Wolken – Silikomart

    28,49
    Waardering 3946 uit 5

    Deze professionele siliconen vorm Cloud van het merk Silikomart. Met deze Cloud-vorm maak je de meest waanzinnige wolkencreatie. De vorm is flexibel, non-stick en van hoogwaardige kwaliteit. De silikomart 3D vorm is eenvoudig schoon te maken.