ITEMS: (0) TOTAAL: 0,00

Verzending

Verzending naar België en Nederland is standaard mogelijk. Woon je in een ander land, aarzel dan zeker niet ons te contacteren met je bestelling. Wij laten je dan zo snel mogelijk weten wat de verzendkosten zijn.

 

Wat de levering betreft kun je bij het afronden van je bestelling aangeven welke leveringsmethode je verkiest. Bij de leveringsmethode wordt steeds de prijs vermeld op basis van je bestelling. De verzendkosten worden bepaald door het gewicht van je bestelling en worden telkens bij elke optie vermeld, dit wordt getoond bij het afronden van je bestelling.

Voor onze Belgische klant zijn de volgende opties mogelijk:
– Je kunt je bestelling thuis laten leveren, selecteer: Levering aan huis
– Je kunt je bestelling op een ander adres laten leveren, selecteer: Levering aan huis – vink aan ‘verzenden naar een ander adres’
– Je kunt je bestelling laten leveren op een afhaalpunt dat wordt bediend door Bpost, selecteer: Afhaalpunt
– Je kunt je bestelling afhalen bij À la Tarte, Pontstraat 152 in Deinze, selecteer: Afhalen bij À la Tarte (Astene, Deinze) (gratis)

Voor onze Nederlandse klant is er maar één mogelijkheid, namelijk levering aan huis.

 

Wanneer de bestelling is afgerond en van zodra het bedrag op de rekening is ontvangen, wordt jouw bestelling zo snel mogelijk (mits voorradig de volgende dag) aangeboden aan de postvervoerder ter verzending. Je krijgt een bericht zodra jouw bestelling is verstuurd. Mocht de levering langer dan je gewoon bent op zich laten wachten, krijg je bericht van de verwachte levertijd.
Wie bloem of meel bestelt, moet weten dat de bestelling onmiddellijk wordt doorgegeven aan de Molens van Oudenaarde. Normaliter kunnen wij pas de dag nadien onze bestelling afhalen.

 

Na verzending van jouw bestelling hebben wij geen verdere invloed meer op de bezorging ervan en zijn wij geheel afhankelijk van de leveringen en diensten van de postvervoerder. Pakket- en brievenpost wordt normaliter binnen 1 à 2 werkdagen aan jou geleverd.

 

De vermelde leveringstermijnen zijn louter indicatief. Mogelijke vertragingen kunnen geen aanleiding geven tot enige schadeloosstelling, interesten of strafbeding en evenmin tot annulatie van de bestelling. Het transport van de artikelen verloopt op risico van de koper.

 

 

 

Commentaren [0]

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.