ITEMS: (0) TOTAAL: 0,00

Welkom in de nieuwe etalagewinkel!

We waren al een tijdje op zoek naar een grotere stockageplaats. Dat deze ook de uitstraling van een winkel zou hebben, was mooi meegenomen, want je wilt echt niet weten hoe vaak we de vraag kregen of we ook een winkel hadden. En toen viel ons oog op een winkelpand in Nazareth. En het was liefde op het eerste gezicht, een match made in heaven! 🤩

 

Dus na 2,5 jaar dromen is het EINDELIJK zover!

 

Het À la Tarte verhaal krijgt een vervolg op het dorp van Nazareth, want daar openden we tijdens het weekend van de klant onze etalagewinkel! En iedereen blijft welkom om daar zijn bestelling af te halen of te komen snuisteren!


Place-to-be : Etalagewinkel van À la Tarte, Dorp 34, 9810 Nazareth

 

‘Een etalagewinkel?’ hoor ik je denken. Klopt! À la Tarte is en blijft in de eerste plaats een webshop, eentje waarvoor we al vaak eens op de baan moeten, om te leveren of zelf bestellingen op te halen. We zullen veel in de winkel zijn, heel veel zelfs. Die pakketten maken zichzelf niet 😉 En wanneer we daar zijn is iedereen steeds welkom. Dus zie je al die lichten branden, spring gerust even binnen. We helpen je graag verder!

 

Maar … we kunnen je jammer genoeg niet garanderen dat we er altijd zullen zijn. Weet je waarom? Omdat ‘we’ eigenlijk ‘ik’ is. En als ik even weg moet om een levering te doen, dan is er niemand anders om even de deur open te houden.
Toch hebben we enkele vaste momenten waarop de winkel zeker open is.
Sommige weken zullen er ook andere openingsmomenten bijkomen, deze blijven we communiceren via onze facebook- en instagrampagina’s.
En wat ook vaststaat: op afspraak is nog steeds mogelijk!

Je kan vrij winkelen of je bestelling ophalen tijdens de openingsuren:
Dinsdag van 10u00 tot 16u00
Donderdag van 10u00 tot 16u00
Vrijdag van 10u00 tot 17u00
Zaterdag van 14u00 tot 17u00
Past dit niet voor jou? Geef ons een seintje op 0468 024 095 en we spreken met veel plezier een ander momentje af!

Wat we wel heel jammer vinden is dat we geen proevertjes kunnen klaarzetten. We hebben nochtans lekkere chocolades en andere pasta’s … Maar het mag gewoon niet van Corona. 😒 Maar vanaf het moment die proevertjes weer mogen, zetten we ze weer klaar voor jou!

 

Hou wel rekening met de coronamaatregelen. Zo mogen er op hetzelfde moment maar 4 personen in de winkel aanwezig zijn. We vragen je ook enkel aan te raken wat je koopt. Bij het binnenkomen zal er ontsmettingsmiddel voor (de) handen zijn. Er zijn kleine mandjes voorzien om makkelijker te winkelen, deze worden na elk gebruik ontsmet. En natuurlijk, de basis: zonder mondmasker kom je er niet in én je dient 1,5 m afstand te bewaren.

 

En dan nog tot slot dit: betalingen kunnen cash en via de payconiq/bancontactapp, dus via de telefoon. Een betaalterminal is niet voorzien.

 

Wij hopen je binnenkort te mogen ontvangen in onze etalagewinkel. We kijken er alvast naar uit!

 

Hopelijk tot dan!

 

Wil je graag op de hoogte blijven, check dan zeker ook onze facebookpagina.

Commentaren [0]

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.