ITEMS: (0) TOTAAL: 0,00

Welkom in de nieuwe etalagewinkel!

De afgelopen 2,5 jaar mochten we enorm veel klanten verwelkomen in onze fijne etalagewinkel op het dorp van Nazareth. De tijd vloog voorbij, ons assortiment groeide, de dozen stapelden zich op en … de winkel werd te klein. Het is tijd om een vervolg te schrijven aan ons fantastisch À la Tarte verhaal, daar waar ruimte is voor meer. En je weet wat ze zeggen, waar de ene deur sluit gaat er een andere open. Met veel trots tonen we jullie onze nieuwe stek!

Etalagewinkel

Het nieuwe adres is Roombaardstraat 39 in Nazareth.

Onze standaard openingsuren van onze etalagewinkel zijn

Op dinsdag van 10u00 tot 16u00
Op donderdag van 10u00 tot 16u00
Op vrijdag van 10u00 tot 17u00
Op zaterdag van 9u00 tot 13u00

Afhalen op afspraak blijft mogelijk. Tijdens de openingsuren, maar ook daarbuiten … Want sinds kort is er ook de BakeAwayBox!

BakeAwayBox

Dat is die glimmende kist aan onze zijingang. Het is mogelijk om zo jouw bestelling klaar te zetten zodat jij kan afhalen op het moment dat jou dit uitkomt (al is dat na een avondje stappen, allemaal mogelijk 😉 Dus 24/7). Wij zetten slechts 1 bestelling per keer klaar, dus je dient wel degelijk de box te reserveren. Geef dit gerust aan bij jouw bestelling en we bevestigen zo snel mogelijk. Bij bevestiging krijg je van ons meteen jouw persoonlijke code. Mocht je hierover meer info wensen, contacteer ons gerust!

Kleine tip: Wil je graag bloem en meel kopen? Bestel deze dan op voorhand, dan zetten we die voor jou aan de kant in onze etalagewinkel. Onze voorraad in de winkel blijft beperkt!

Extra tip: Wil je zeker zijn van jouw aankopen, dan kun je alvast online een bestelling plaatsen. Betalen kan eventueel in de winkel (duidt dan even aan dat je met overschrijving betaalt en noteer bij de opmerkingen dat je betaalt in de winkel). Zo ben je zeker dat je met al jouw spulletjes terug huiswaarts keert. 

Betalen kan nog steeds cash en mobiel (bankapp of payconiqapp). Betalen met de kaart is niet mogelijk. 

 

Commentaren [6]

 1. Nele Geerinckx

  Beste, ik heb begrip voor situaties zoals overmacht. Maar gelieve dit in de toekomst te melden op Google openingsuren. Ben speciaal 70km komen rijden voor een gesloten deur. Wat niet leuk is. Alvast bedankt

  1. À la Tarte

   Beste Nele, als je in de winkel komt en je merkt dat alle elektriciteit weg is, geen internet, geen verwarming en een kelder met x-aantal cm water, dan denk je daar niet aan. Ik heb het onmiddellijk op mijn sociale media gezet omdat dat op dat moment de enige manier van communiceren was (aangezien geen computer zonder elektriciteit en geen google zonder internet (neen, mijn google bedrijfsaccount staat niet op mijn telefoon)). Alle begrip voor jouw ontgoocheling, geloof me als ik zeg dat ik het even jammer vond dat ik jullie niet kon binnen laten. Overmacht is nu eenmaal overmacht. Dan zijn er 1000 dingen om aan te denken en maar 1 persoon om deze uit te voeren.

 2. Nancy

  Dank je wel voor de snelle levering van de materialen en alles tip top in orde!
  Nancy
  Ik ben fan van de recepten van Hap en Tap, maar kan ik ook op Silikomart Nederlandstalige recepten vinden? ( vb. het recept dat hoort bij de coronamal?

  1. À la Tarte

   Dag Nancy, fijn dat te horen. Wat de recepten betreft, heeft Silikomart wel een heleboel recepten. Silikomart is echter Italiaans en biedt de recepten in eigen taal en in het Engels aan. Je kan natuurlijk altijd met de vertaalknop of google translate de recepten vertalen. Veel bakplezier!

 3. Ilse

  Een heel fijn winkelbezoek gehad vanmorgen met een leuk gesprek, deskundig advies en een warm onthaal. Wat een mooi assortiment en wat een passie, top! Meteen gevoeld dat zelf (brood) bakken nog mensen blij maakt 😉. Voor herhaling vatbaar. Kan het iedereen aanraden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.