ITEMS: (0) TOTAAL: 0,00

Welkom in de nieuwe etalagewinkel!

De afgelopen 2,5 jaar mochten we enorm veel klanten verwelkomen in onze fijne etalagewinkel op het dorp van Nazareth. De tijd vloog voorbij, ons assortiment groeide, de dozen stapelden zich op en … de winkel werd te klein. Het is tijd om een vervolg te schrijven aan ons fantastisch À la Tarte verhaal, daar waar ruimte is voor meer. En je weet wat ze zeggen, waar de ene deur sluit gaat er een andere open. Op vrijdag 30 juni sluiten we de deur van onze etalagewinkel in Nazareth voorgoed en trekken we verder. Wat de toekomst brengt, later meer daarover! Maar laat wel duidelijk zijn: À la Tarte gaat door, alleen verhuist de vaste stek! 😃

Tijdens de maanden mei en juni blijven onze standaardopeningsuren gelden.

 

Place-to-be : Etalagewinkel van À la Tarte, Dorp 34, 9810 Nazareth

Onze standaaropeningsuren zijn:
Dinsdag van 10u00 tot 16u00
Donderdag van 10u00 tot 16u00
Vrijdag van 10u00 tot 17u00
Zaterdag van 14u00 tot 17u00
Past dit niet voor jou? Geef ons een seintje op 0468 024 095 en we spreken met veel plezier een ander momentje af (niet op zon- en feestdagen)!

Tijdens onze sluitingsdagen sleutelen we zoveel mogelijk aan onze toekomst, dus wij geven de voorkeur om op te halen tijdens onze openingsuren. Lukt dit echt niet, dan maken we een afspraak. 😉

Opgelet: betalingen kunnen cash en via de payconiq/bancontactapp, dus via de telefoon.
Een betaalterminal (bancontact) is niet voorzien.

We hopen de komende tijd nog zoveel mogelijk klanten te ontvangen in onze winkel. Ook na 30 juni blijft AFHALEN een mogelijkheid, alleen dien je dan steeds op voorhand te bestellen zodat de bestelling kan klaargezet worden én dient de afhaling op afspraak te gebeuren. Waar en wanneer zal van de verhuissituatie afhangen.

Wij kijken vooral hoopvol uit naar de toekomst en blijven jullie bedienen met de beste bakproducten op maat van de thuisbakker!

Commentaren [1]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.