Cacaonibs, het hart en de ziel van de cacaoboon. Geroosterd voor een fantastische kraak en smaak.
Met hun intense getoaste cacaosmaak en krokante textuur, zijn de nibs een fantastisch ingrediënt om textuur toe te voegen aan uw desserts en aan smakelijke gerechten.
Cacaonibs, het hart en de ziel van de cacaoboon. Geroosterd voor een fantastische kraak en smaak.
Met hun intense getoaste cacaosmaak en krokante textuur, zijn de nibs een fantastisch ingrediënt om textuur toe te voegen aan uw desserts en aan smakelijke gerechten.
Dit cacaopoeder is een goede basis om op smaak te brengen, te kleuren en textuur toe te voegen.
Hou je wel van een intens smaakje? Check dan zeker deze cappuccino callets van Callebaut. Het is een combinatie van donkere chocolade, witte chocolade en cappucino. Laat je verrassen door z’n romigheid, gecombineerd met geroosterde cacao en toetsen van koffie.
Opgelet: Deze chocolade is herverpakt in 500 g en zit daarom niet in de originele verpakking. Enkel de verpakking van 2,5 kg is de officiële Callebaut-verpakking.
Een heerlijke pasta met toetsen van caramel en melkchocolade én een fantastische crunch. Ideaal als vulling voor jouw gebak en pralines.
Deze heerlijke ChocoCrema Gold is een gouden karamelcrème. Dankzij dit fantastische vloeibaar goud slaag je erin om nog een rijkere gelato te maken. Gebruik het als topping of in het ijs! Heerlijke frisse karamel, klaar voor gebruik!
De allround evenwichtige chocolade die het goed doet in elke toepassing. Deze handige chocoladedruppels van Callebaut zijn een zaligheid in de keuken. Ze zijn makkelijk af te wegen en bruikbaar voor alle toepassingen waarvoor je pure chocolade nodig hebt. De unieke druppelvorm van de callets zorgt ervoor dat ze snel en eenvoudig smelten. Door het hoge gehalte aan cacaobestanddelen ervaar je de echte pure chocoladesmaak en maak je de lekkerste dingen!
Als je gaat voor de beste smaak en het beste resultaat, dan ga je voor Callebaut!
De allround evenwichtige chocolade die het goed doet in elke toepassing. Deze handige chocoladedruppels van Callebaut zijn een zaligheid in de keuken. Ze zijn makkelijk af te wegen en bruikbaar voor alle toepassingen waarvoor je pure chocolade nodig hebt. De unieke druppelvorm van de callets zorgt ervoor dat ze snel en eenvoudig smelten. Door het hoge gehalte aan cacaobestanddelen ervaar je de echte pure chocoladesmaak en maak je de lekkerste dingen! Dit recept L811 bevat minder cacaoboter waardoor deze iets minder vloeibaar is en makkelijker te gebruiken in degen en beslagen.
Als je gaat voor de beste smaak en het beste resultaat, dan ga je voor Callebaut!
Deze Madagascar Puur is een heerlijke donkere chocolade met intense cacaosmaak die gepaard gaat met een toets van frambozen, jeneverbessen, abrikoos en banaan.
Opgelet: Deze chocolade is herverpakt in 500 g en zit daarom niet in de originele verpakking. Enkel de verpakking van 2,5 kg is de officiële Callebaut-verpakking.
Chocolade zonder toegevoegde suiker: Donkere chocolade met een krachtige, evenwichtige en zuivere chocoladesmaak – de suiker werd vervangen door maltitol.
Chocolade zonder toegevoegde suiker: Melkchocolade met een heerlijk evenwicht tussen cacao, melk en zoetheid – maar toch zonder toegevoegde suiker.
Deze Single Origin Brazil is een heerlijke donkere chocolade met een intense, bittere en zure cacaosmaak. De Braziliaanse chocolade heeft fruitige toesten van onrijpe banaan en een vleugje rokerigheid.
Opgelet: Deze chocolade is herverpakt in 500 g en 1 kg en zit daarom niet in de originele verpakking. Enkel de verpakking van 2,5 kg is de officiële Callebaut-verpakking.
De Sao Thomé chocolade is gemaakt met variëteiten van de Amelonado cacaoboon van op het eiland Sao Thomé. Deze chocolade is een heerlijke chocolade met een rijke smaak met aromapieken van rood en geel fruit.
Opgelet: De chocolade in de verpakking van 500 g is herverpakt en zit dus niet in de originele verpakking.
De iconische allround witte chocolade past altijd. Onweerstaanbaar voor de liefhebbers van witte chocolade! Ze smaken heerlijk vol en romig, lekker zoet met een vleugje vanille. En ze smelten natuurlijk op je tong!