Cacaonibs, het hart en de ziel van de cacaoboon. Geroosterd voor een fantastische kraak en smaak.
Met hun intense getoaste cacaosmaak en krokante textuur, zijn de nibs een fantastisch ingrediënt om textuur toe te voegen aan uw desserts en aan smakelijke gerechten.
Cacaonibs, het hart en de ziel van de cacaoboon. Geroosterd voor een fantastische kraak en smaak.
Met hun intense getoaste cacaosmaak en krokante textuur, zijn de nibs een fantastisch ingrediënt om textuur toe te voegen aan uw desserts en aan smakelijke gerechten.
Hou je wel van een intens smaakje? Check dan zeker deze cappuccino callets van Callebaut. Het is een combinatie van donkere chocolade, witte chocolade en cappucino. Laat je verrassen door z’n romigheid, gecombineerd met geroosterde cacao en toetsen van koffie.
Opgelet: Deze chocolade is herverpakt in 500 g en zit daarom niet in de originele verpakking. Enkel de verpakking van 2,5 kg is de officiële Callebaut-verpakking.
Deze heerlijke ChocoCrema Gold is een gouden karamelcrème. Dankzij dit fantastische vloeibaar goud slaag je erin om nog een rijkere gelato te maken. Gebruik het als topping of in het ijs! Heerlijke frisse karamel, klaar voor gebruik!
De allround evenwichtige chocolade die het goed doet in elke toepassing. Deze handige chocoladedruppels van Callebaut zijn een zaligheid in de keuken. Ze zijn makkelijk af te wegen en bruikbaar voor alle toepassingen waarvoor je pure chocolade nodig hebt. De unieke druppelvorm van de callets zorgt ervoor dat ze snel en eenvoudig smelten. Door het hoge gehalte aan cacaobestanddelen ervaar je de echte pure chocoladesmaak en maak je de lekkerste dingen!
Als je gaat voor de beste smaak en het beste resultaat, dan ga je voor Callebaut!
De allround evenwichtige chocolade die het goed doet in elke toepassing. Deze handige chocoladedruppels van Callebaut zijn een zaligheid in de keuken. Ze zijn makkelijk af te wegen en bruikbaar voor alle toepassingen waarvoor je pure chocolade nodig hebt. De unieke druppelvorm van de callets zorgt ervoor dat ze snel en eenvoudig smelten. Door het hoge gehalte aan cacaobestanddelen ervaar je de echte pure chocoladesmaak en maak je de lekkerste dingen!
Als je gaat voor de beste smaak en het beste resultaat, dan ga je voor Callebaut!
Deze chocolade werd met deskundigheid gemaakt en samengesteld uit een fijne selectie ingrediënten zoals gekarameliseerde suiker en melk. Gold heeft een intense evenwichtige karamel-chocoladesmaak, met rijke smaaktoetsen van toffee, boter, room en een verrassend vleugje zout. Omwille van zijn unieke, warme karamel en lichte amberkleur met een gouden gloed is Gold ook ideaal om jouw creaties tot een hoger niveau te tillen.
De allround evenwichtige chocolade die het goed doet in elke toepassing. Deze handige chocoladedruppels van Callebaut zijn een zaligheid in de keuken. Ze zijn makkelijk af te wegen en bruikbaar voor alle toepassingen waarvoor je pure chocolade nodig hebt. De unieke druppelvorm van de callets zorgt ervoor dat ze snel en eenvoudig smelten. Door het hoge gehalte aan cacaobestanddelen ervaar je de echte pure chocoladesmaak en maak je de lekkerste dingen! Dit recept L811 bevat minder cacaoboter waardoor deze iets minder vloeibaar is en makkelijker te gebruiken in degen en beslagen.
Als je gaat voor de beste smaak en het beste resultaat, dan ga je voor Callebaut!
Chocolade zonder toegevoegde suiker: Donkere chocolade met een krachtige, evenwichtige en zuivere chocoladesmaak – de suiker werd vervangen door maltitol.
Chocolade zonder toegevoegde suiker: Melkchocolade met een heerlijk evenwicht tussen cacao, melk en zoetheid – maar toch zonder toegevoegde suiker.
De allround melkchocolade met cacaokern. De unieke druppelvorm van de callets zorgt ervoor dat ze snel en eenvoudig smelten.
Opgelet: Deze onweerstaanbaar lekkere druppels nodigen wel uit tot snoepen! Een paar toepassingen: Overheerlijke chocolademelk, chocolaatjes, bonbons, chocoladefontein.
Als je gaat voor de beste smaak en het beste resultaat, dan ga je altijd voor Callebaut.
De allround melkchocolade met cacaokern. De unieke druppelvorm van de callets zorgt ervoor dat ze snel en eenvoudig smelten.
Opgelet: Deze onweerstaanbaar lekkere druppels nodigen wel uit tot snoepen! Een paar toepassingen: Overheerlijke chocolademelk, chocolaatjes, bonbons, chocoladefontein.
Als je gaat voor de beste smaak en het beste resultaat, dan ga je altijd voor Callebaut.
De allround melkchocolade met cacaokern. De unieke druppelvorm van de callets zorgt ervoor dat ze snel en eenvoudig smelten.
Opgelet: Deze onweerstaanbaar lekkere druppels nodigen wel uit tot snoepen! Een paar toepassingen: Overheerlijke chocolademelk, chocolaatjes, bonbons, chocoladefontein.
Als je gaat voor de beste smaak en het beste resultaat, dan ga je altijd voor Callebaut.