Gelatine in poedervorm zorgt voor de binding van de ingrediënten. Het geeft stevigheid aan een product. Eigenlijk vormt de gelatine een netwerk door de vloeistof waaraan je het hebt toegevoegd. Deze gelatine heeft een sterkte van 180 bloom (170 – 190 bloom).
Deze vegetable gelatine is een basis voor gerechten zoals souffles, cheesecakes en taarten. Het poeder is smaakloos.
Met dit prachtige taartplateau til je de presentatie van jouw heerlijke taart, mooie cupcakes of ander fantastisch gebak naar een hoger niveau.
Met dit prachtige taartplateau til je de presentatie van jouw heerlijke taart, mooie cupcakes of ander fantastisch gebak naar een hoger niveau.
Het vruchtvlees van een rijpe kokosnoot wordt geraspt en daarna langzaam gedroogd.
De heerlijke koekjes, reeds gemalen, voor direct gebruik in je gebak! Je kan deze in de verpakking van Lotus kopen (zak van 750 g) of in een herverpakt potje van 100 g.
Sesamzaadjes waren in het oude India symbool van onsterfelijkheid. Laat ook jouw gezondheid er wel bij varen. Meng ze met andere pitten en zaden in je brood of gebruik ze in de afwerking.
Heerlijke gepelde pistachenoten. Deze pistachenoten worden door ons herverpakt.
Pompoenzaden zijn voedzaam en erg lekker. En natuurlijk overheerlijk in én op brood!
Een handige taartring voor het perfecte krokante resultaat.
Een handige taartring voor het perfecte krokante resultaat.