Hoe ga je te werk? Het rijsmandje gebruik je voor de tweede rijs. Zorg ervoor dat het mandje voldoende ingebloemd is. Doe dit bij voorkeur met rijstmeel. Rijstmeel bevat geen gluten waardoor het deeg niet plakt. Plaats het voorgevormde brood in de rijsmand en dek af met een droge deegdoek of handdoek. Wanneer het deeg voldoende gerezen is, draai je het rijsmandje om zodat het gerezen en gevormde deeg eruit valt. Meestal wordt er gebakken in op een bakplaat of broodsteen, dit kan ook in een bakvorm. Tijdens het rijzen zal je deeg de vorm van het rijsmandje hebben aangenomen. Zo bekom je je eigen mooie artisanale brood.
Laat je brooddeeg rijzen in een rijsmandje gemaakt uit riet. Dit zorgt ervoor dat het deeg z’n vorm behoudt en dan het niet uit elkaar valt. Het natuurlijke materiaal zorgt ervoor dat het deeg met voldoende zuurstof licht en luchtig wordt.
Ben je glutenintolerant, maar wil je wel genieten van een heerlijk gebak? Dan kan dit met de rijstmeel van Peak’s Free From.
Het Robbeke is een heerlijk voedzaam broodje op basis van havermeel, wat het brood een bijzondere smaak geeft. Een voltreffer bij kinderen!
Een mengeling naar eigen smaak en ter eer van onze zoon Robbe. Beschikbaar in 1 kg en 3 kg verpakking, alsook in bulk in de winkel. Kom gerust met jouw eigen potjes langs, wij vullen ze met veel plezier. Je krijgt een kleine korting wegens het uitsparen van de verpakkingskost.
Deze elegante rode Arti weegschaal van Escali heeft een weegcapaciteit van 7 kg en weegt per gram nauwkeurig tot het maximale gewicht, zowel vaste als vloeibare ingrediënten. De gewichtsaanduiding gebeurt in kilo's, grammen pounds en ounces.
Vandaag is rood … de kleur van jouw gebak! En dat op een 100% natuurlijke manier!
De Brand New Cake rolfondant is van uitstekende kwaliteit en smaakt ook nog eens goed! Daarnaast is het soepel en elastisch, waardoor je niet eindeloos hoeft te kneden. De rolfondant is makkelijk in gebruik en je kunt jouw taart, cupcake of andere creatie prachtig decoreren en/of bekleden. Het uitrollen en verplaatsen van de rolfondant is geen enkel probleem. Tegen het plakken van de rolfondant aan de ondergrond, is het belangrijk om poedersuiker of crisco te gebruiken.
De rolfondant is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
De Brand New Cake rolfondant is van uitstekende kwaliteit en smaakt ook nog eens goed! Daarnaast is het soepel en elastisch, waardoor je niet eindeloos hoeft te kneden. De rolfondant is makkelijk in gebruik en je kunt jouw taart, cupcake of andere creatie prachtig decoreren en/of bekleden. Het uitrollen en verplaatsen van de rolfondant is geen enkel probleem. Tegen het plakken van de rolfondant aan de ondergrond, is het belangrijk om poedersuiker of crisco te gebruiken.
De rolfondant is verkrijgbaar in verschillende kleuren.