Pecannoten zitten barstensvol goede stoffen. De smaak doet aan die van walnoten denken, maar dan een beetje zoeter. Pecannoten zijn lekker om in gebak te verwerken. Ze zijn onbewerkt dus je weet wat je eet.
Deze pectine jaune is echt een gemak in je keuken. Voeg de benodigde hoeveelheid pectine toe aan je confituren ed.
Als je spreekt over afwerking, dan is dit wel een héél mooie vorm om jouw dessert te presenteren. Door te variëren met kleur en structuur zorg je zelf voor eindeloos veel mogelijkheden.
Deze Pillow 30 is gemaakt uit siliconenrubber van hoge kwaliteit, geschikt voor koude -60°C. en warme bereidingen +230°C.
Elke matrijsholte is voorzien van een speciale rand die het mogelijk maakt om afzonderlijke porties te verkrijgen met een afgeronde vorm.
Deze Pillow 80 is gemaakt uit siliconenrubber van hoge kwaliteit, geschikt voor koude -60°C. en warme bereidingen +230°C.
Elke matrijsholte is voorzien van een speciale rand die het mogelijk maakt om afzonderlijke porties te verkrijgen met een afgeronde vorm.
Deze deegroller van FOLKROLL is origineel en tovert zo een glimlach op je gezicht.
De pipette heeft de vorm van een ballon en is doorzichtig. Deze wordt gebruikt om een extra smaakje, apart, toe te voegen aan je gebak.
De pipette is in de vorm van druppel en is mat transparant. Deze wordt gebruikt om een extra smaakje, apart, toe te voegen aan je gebak.
De pipette is recht en doorzichtig. Deze wordt gebruikt om een extra smaakje, apart, toe te voegen aan je gebak.
De pistachepasta van Fugar is de perfecte basis voor al je pistachecrèmes en ijs. Ook voor je ganaches kun je het gebruiken.