Biologische broodverbeteraar voor een malser en langer houdbaar brood.
Dit oergraan is geschikt voor een langere rijs en dus perfect om een desembroodje te maken.
Opgelet: Dit is BIOmeel, dus onbewerkt en zonder additieven. Om de goede kwaliteit te behouden, dien je dit product koel en droog te bewaren. Koel betekent echt wel koel, zeker in de zomermaanden wanneer het in huis ook warmer wordt! De meelmot ontwikkelt vanaf 10°C. Wanneer jouw meel langere tijd blijft staan, loop je het risico dat, mocht er een eitje zijn achtergebleven in het meel, deze zich ontwikkelt. Dit gaat heel snel. Wij raden dan ook aan om niet enkel gekoeld te stockeren, maar in afgesloten potten/bakken/emmers, zodat bij ontwikkeling de mot niet weg kan. Kun je niet gekoeld stockeren, dan kun je het product ook steeds 24u in de diepvries steken. Laat het bij uithalen wel even ‘bekomen’ in de ijskast, dit om condens te vermijden.
Dit oergraan is geschikt voor een langere rijs en dus perfect om een desembroodje te maken.
Opgelet: Dit is BIOmeel, dus onbewerkt en zonder additieven. Om de goede kwaliteit te behouden, dien je dit product koel en droog te bewaren. Koel betekent echt wel koel, zeker in de zomermaanden wanneer het in huis ook warmer wordt! De meelmot ontwikkelt vanaf 10°C. Wanneer jouw meel langere tijd blijft staan, loop je het risico dat, mocht er een eitje zijn achtergebleven in het meel, deze zich ontwikkelt. Dit gaat heel snel. Wij raden dan ook aan om niet enkel gekoeld te stockeren, maar in afgesloten potten/bakken/emmers, zodat bij ontwikkeling de mot niet weg kan. Kun je niet gekoeld stockeren, dan kun je het product ook steeds 24u in de diepvries steken. Laat het bij uithalen wel even ‘bekomen’ in de ijskast, dit om condens te vermijden.
Agavesiroop is een natuurlijk, alternatief zoetmiddel en wordt gemaakt van het sap van de agaveplant die met name in Mexico groeit.
De Royal Green kokosbloesemsuiker wordt geproduceerd uit het zoete sap van de tropische kokosnootbloesems. Traditionele suikerboeren klimmen hoog in de kruin van de kokosboom en oogsten het zoete nectar uit de bloesem. Eenmaal verzameld, verandert de nectar door verwarming langzaam in een heerlijke rijke suiker.
Dit zijn heldere gelatine blaadjes voor het binden van verschillende gerechten. Denk hierbij aan desserts of vruchten gelei. Het product bindt zich in zowel de koude als de warme maaltijden en is dus geschikt voor elke variant.
Dit zijn heldere gelatine blaadjes voor het binden van verschillende gerechten. Denk hierbij aan desserts of vruchten gelei. Het product bindt zich in zowel de koude als de warme maaltijden en is dus geschikt voor elke variant.
Maanzaad is het zaad afkomstig uit de bolpapaver en wordt ook blauwmaanzaad genoemd omdat ze een blauw-grijze kleur hebben. Met hun lichte notensmaak zijn ze lekker in brood of in cake.
Deze elegante blauwe Arti weegschaal van Escali heeft een weegcapaciteit van 7 kg en weegt per gram nauwkeurig tot het maximale gewicht, zowel vaste als vloeibare ingrediënten. De gewichtsaanduiding gebeurt in kilo's, grammen pounds en ounces.
Hou je ook zo van die stapeltaarten? Om zo een te maken kun je niet zonder dowels en cakedrums!
Hou je ook zo van die stapeltaarten? Om zo een te maken kun je niet zonder dowels en cakedrums!
Blauwe glitterkaars van Talking Tables. Voegt extra glitter toe aan jouw feest!
Blauwe glitterkaars van Talking Tables. Voegt extra glitter toe aan jouw feest!