Madam Bakster pakt nu nog straffer uit en hervormt alle klassiekers uit haar jeugd zoals kletskopkes en verse rijstpap op een guiltfree manier. Zalig toch!
Melkpoeder is melk waar met behulp van een speciaal procédé het water aan onttrokken is, zodat alleen de droge stof overblijft. Door die opnieuw met water te mengen, krijg je opnieuw melk.
Dit product hoeft niet koel bewaard worden.
Dit product is herverpakt en zit bijgevolg niet in de oorspronkelijke verpakking.
Deze stempel van FOLKROLL is origineel en tovert zo een glimlach op je gezicht. Met deze heb je een heel arsenaal leuke kerstkoekjes in 1-2-3!
Dit crèmepoeder gebruik je voor warme bereiding van banketbakkersroom. Het poeder dien je droog en koel te bewaren.
De aroma’s van Mallard Ferrière zijn speciaal gemaakt om de professionele bakker bij te staan tot het maken van de perfecte smaakcrèmes, desserts, snoepjes, chocolaatjes, ganaches, koekjes, ijsjes, sorbets, …
De aroma’s van Mallard Ferrière kunnen gebruikt worden in bereidingen die onder hoge temperatuur komen te staan, dit zonder wijziging aan het aroma.
Moederdag vieren doe je in stijl!
Opgelet: je koopt enkel de vorm. Wil je je eigen taartjes vullen, zorg dan zeker dat je de juiste vormen in huis hebt om de bodempjes te maken.
Marcel werd gecreëerd door Louis Tellier om de geest van de broodovens van weleer te herontdekken. Een prachtig exemplaar om te laten pronken in jouw tuin. En hij zorgt nog voor de heerlijkste pizza’s en het beste brood!
Naast een prachtige korting van €100,00, krijg je er een gratis pizzaschep en oventhermometer bovenop!
Wie chocolade verwerken zegt, denkt meteen aan een marmeren plaat. Dit is onmisbaar als je op de juiste manier chocolade wil tempereren.
Deze marsepein is bereid volgens de Lubecker methode, een tijdrovend proces van warm marsepein maken volgens strenge regels.
Deze marsepein is bereid volgens de Lubecker methode, een tijdrovend proces van warm marsepein maken volgens strenge regels.