Deze stempel van FOLKROLL is origineel en tovert zo een glimlach op je gezicht. Met deze heb je een heel arsenaal leuke kerstkoekjes in 1-2-3!
Dit crèmepoeder gebruik je voor warme bereiding van banketbakkersroom. Het poeder dien je droog en koel te bewaren.
Moederdag vieren doe je in stijl!
Opgelet: je koopt enkel de vorm. Wil je je eigen taartjes vullen, zorg dan zeker dat je de juiste vormen in huis hebt om de bodempjes te maken.
Marcel werd gecreëerd door Louis Tellier om de geest van de broodovens van weleer te herontdekken. Een prachtig exemplaar om te laten pronken in jouw tuin. En hij zorgt nog voor de heerlijkste pizza’s en het beste brood!
Naast een prachtige korting van €100,00, krijg je er een gratis pizzaschep en oventhermometer bovenop!
Wie chocolade verwerken zegt, denkt meteen aan een marmeren plaat. Dit is onmisbaar als je op de juiste manier chocolade wil tempereren.
Deze marsepein is bereid volgens de Lubecker methode, een tijdrovend proces van warm marsepein maken volgens strenge regels.
Deze marsepein is bereid volgens de Lubecker methode, een tijdrovend proces van warm marsepein maken volgens strenge regels.
Deze marsepein is bereid volgens de Lubecker methode, een tijdrovend proces van warm marsepein maken volgens strenge regels.
Dit marsepeinmes is ideaal voor het snijden van je marsepein en rolfondant. Door het materiaal waar het van is gemaakt blijft de marsepein niet aan het mes plakken. De lengte van het blad is 16,5 cm. De totale lengte is 28 cm.
Met deze chocolade vorm maakt u de mooiste dames pump. Gebruik de chocolade pump bijvoorbeeld als eetbare presentatie voor bonbons, of maak een leuke taart met de pump als eye catcher.
Met deze chocolade holvorm kan je voetballen maken met een mooi reliëf. Je kan 4 halve voetballen met 1 mal tegelijk maken. De voetballen hebben een doorsnede van 65 mm.