ITEMS: (0) TOTAAL: 0,00

Wedstrijd Callebaut Customer Day

 

Callebaut Customer Day

 

Ook zo gek op chocolade én gebak?

Tijdens de tweede Callebaut Customer Day worden 20 klanten van À la Tarte uitgenodigd in de demokeuken van chocoladeproducent Callebaut in Wieze voor een prachtige ervaring!

 

Wanneer? Maandag 9 december 2019 van 13u00 tot 16u00
Waar? Barry Callebaut Belgium, Aalstersestraat 122 te Lebbeke

 

 

Wat staat er op het programma?


Callebaut-chef Justine Lanoo combineert chocolade en gebak als de beste. In een fijne demo toont ze hoe je de prachtigste kerstbuche maakt en versiert!

 

 

Hoe maak je kans op een ticket voor deze unieke ervaring?

Op vrijdag 22 november, local friday, geven we 5 duotickets voor deze Callebaut Customer Day weg.
Laat ons weten waarom jij deze unieke ervaring wil … moet meemaken.
Dit kan door een mailtje te sturen naar info@alatarte.be of door te reageren op onze facebookpagina of instagrampagina bij het bericht over de wedstrijd. Reageer je via alle kanalen, dan maak je 3x zoveel kans! Vergeet de persoon die je wilt meenemen niet te taggen!
Deel je onze berichten, dan maak je een extra kans!
Op zondag 24 november zal een onschuldige hand de 5 winnaars bepalen.

Heb je dan nog niks gewonnen? Niet getreurd! Want de week nadien zal er elke werkdag een wedstrijd gepubliceerd worden op onze facebookpagina en instagram. Speel zeker mee!

Heb je tickets gewonnen, dan word je zo snel mogelijk gecontacteerd en krijg je alle info in je mailbox!

Klik door voor het Wedstrijdreglement.

 

Heb je nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar info@alatarte.be of laat een berichtje achter via het contactformulier.

 

 

Met grote dank aan Barry Callebaut Belgium voor het creëren van deze superkans!

Callebaut

 

Commentaren [3]

  1. Myriam Couck

    Dag Kries, ik zou heel graag meegaan omdat ik toch wel eens iets nieuws wil leren.
    Ik ben geen dagelijkse bakker, maar soms wil ik wel eens experimenteren.
    Cross fingers.
    Groetjes
    Myriam Couck

  2. De Man Joris

    Hoi Kries

    Waarom ik deze ervaring zou willlen / moeten meemaken?

    Wel ’t is heel simpel: Ik heb reeds de fabriek van binnen en buiten al gezien nu twee jaar geleden en wens nu ook eens de ervaring te kunnen meemaken vanaf het temperen, hoe het voorkomen van het kristaliseren van de chocolade, hoe we kunnen herkennen wanneer de juiste viscositeit bereikt is voor het verwerken van deze heerlijke Belgische Chocolade uit mijn streek in de chocolateacademy!!! Dan kan ik mijn belangrijkste vragen stellen aan de chef’s welke ons gaan begeleiden tot het bereiden van die “perfecte kerstbûche”.

    Moet/kan ik u (nog) overtuigen?

    Met vriendelijke groeten,

    Joris De Man

  3. Sheila Legein

    Ik heb een nieuwe man in mijn leven die een moeilijke eter is . Taart echter lust hij zeer graag . Hoewel ik redelijk kan koken , laat mijn “taartbakkunsten” mij in de steek . Dus door en voor ” de liefde ” wil dit evenement heel graag meemaken 🙂 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.