ITEMS: (0) TOTAAL: 0,00

Wedstrijd Callebaut Customer Day

Callebaut Customer Day

 

Ook zo gek op chocolade én gebak?

Tijdens de Callebaut Customer Day worden 20 klanten van À la Tarte uitgenodigd in de demokeuken van chocoladeproducent Callebaut in Wieze voor een prachtige ervaring!

 

Wanneer? Vrijdag 8 februari 2019 van 9u00 tot 12u00
waart? Barry Callebaut Belgium, Aalstersestraat 122 te Lebbeke

 

Wat staat er op het programma?


Callebaut-chef Justine Lanoo combineert chocolade en gebak als de beste. In een fijne demo toont ze hoe je drie lekkere gebakjes met een leuke chocoladetwist stap voor stap klaarmaakt.
Nadien leert Isabelle Prooth je tijdens de ‘We Live Taste’ sessie hoe je chocolade moet degusteren met al jouw zintuigen.

 

Hoe maak je kans op een ticket voor deze unieke ervaring?

Per aankoopschijf van € 10,00 Callebautproducten in de bakshop van À la Tarte krijg je één kans. Geef je een beoordeling bij een product in de bakshop, dan krijg je een extra lotje. De wedstrijd loopt tot en met 31 januari 2019. Vanaf 1 februari 2019 worden de winnende thuisbakkers persoonlijk gecontacteerd. Hun namen zullen uiteindelijk op deze pagina worden gepubliceerd.

De mensen die ook onze facebookpagina en de pagina op instagram volgen, krijgen nog extra kansen om te winnen. Daar zullen we verschillende kortlopende wedstrijden plaatsen.

Klik door voor wedstrijdreglement.

Heb je nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar info@alatarte.be of laat een berichtje achter via het contactformulier.

 

 

Met grote dank aan Barry Callebaut Belgium voor het creëren van deze superkans!

Callebaut

 

Commentaren [0]

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.