Cacaonibs, het hart en de ziel van de cacaoboon. Geroosterd voor een fantastische kraak en smaak.
Met hun intense getoaste cacaosmaak en krokante textuur, zijn de nibs een fantastisch ingrediënt om textuur toe te voegen aan uw desserts en aan smakelijke gerechten.
Dit cacaopoeder is een goede basis om op smaak te brengen, te kleuren en textuur toe te voegen.
Als je spreekt over afwerking, dan is dit wel een héél mooie vorm om jouw dessert te presenteren. Door te variëren met kleur en structuur zorg je zelf voor eindeloos veel mogelijkheden.
Hou je wel van een intens smaakje? Check dan zeker deze cappuccino callets van Callebaut. Het is een combinatie van donkere chocolade, witte chocolade en cappucino. Laat je verrassen door z’n romigheid, gecombineerd met geroosterde cacao en toetsen van koffie.
Opgelet: Deze chocolade is herverpakt in 500 g en zit daarom niet in de originele verpakking. Enkel de verpakking van 2,5 kg is de officiële Callebaut-verpakking.
Een heerlijke pasta met toetsen van caramel en melkchocolade én een fantastische crunch. Ideaal als vulling voor jouw gebak en pralines.
Als je spreekt over afwerking, dan is dit wel een héél mooie vorm om jouw dessert te presenteren. Door te variëren met kleur en structuur zorg je zelf voor eindeloos veel mogelijkheden.
Gebruik deze flexibele Chablon heart mat van Silikomart Professional voor de mooiste chocoladedecoraties! Maar je hoeft je niet te beperken tot chocolade hoor! Door in de holtes van de vorm chocolade, karamel of isomalt te gieten, kan je praktische en snelle decoraties maken voor al je bereidingen.
Gebruik deze flexibele Chablon Holly mat van Silikomart Professional voor de mooiste chocoladedecoraties! Door in de holtes van de vorm chocolade, karamel of isomalt te gieten, kan je praktische en snelle decoraties maken voor al je bereidingen.
Gebruik deze flexibele Chablon mustache mat van Silikomart Professional voor de mooiste chocoladedecoraties! Maar je hoeft je niet te beperken tot chocolade hoor! Door in de holtes van de vorm chocolade, karamel of isomalt te gieten, kan je praktische en snelle decoraties maken voor al je bereidingen.
Gebruik deze flexibele Chablon Oval mat van Silikomart Professional voor de mooiste chocoladedecoraties! Door in de holtes van de vorm chocolade, karamel of isomalt te gieten, kan je praktische en snelle decoraties maken voor al je bereidingen.
Gebruik deze flexibele Chablon Round mat van Silikomart Professional voor de mooiste chocoladedecoraties! Door in de holtes van de vorm chocolade, karamel of isomalt te gieten, kan je praktische en snelle decoraties maken voor al je bereidingen.
Gebruik deze flexibele Chablon Star mat van Silikomart Professional voor de mooiste chocoladedecoraties! Door in de holtes van de vorm chocolade, karamel of isomalt te gieten, kan je praktische en snelle decoraties maken voor al je bereidingen.
De cirkel is het teken van oneindigheid. Jammer genoeg geraakt het gebak steeds in een mum van tijd op …
Deze heerlijke ChocoCrema Gold is een gouden karamelcrème. Dankzij dit fantastische vloeibaar goud slaag je erin om nog een rijkere gelato te maken. Gebruik het als topping of in het ijs! Heerlijke frisse karamel, klaar voor gebruik!