Patisserie! is het ultieme handboek voor iedere patissier. Je vindt hier meer dan 200 recepten, geïllustreerd met stap-voor-stap-foto’s.
Pavocake is een lijn van het merk Pavoni, le torte di Emmanuele. Deze lijn is de perfecte combinatie van de originele vormen en de Italiaanse klasse.
Deze siliconen vormen kunt u natuurlijk voor veel meer gebruiken dan alleen gebak. Denkt u bijvoorbeeld maar aan ijs en ander dessert. De vorm kan zonder problemen voor de oven gebruikt worden, maar kan ook gerust in de vriezer. De mal is bestendig tegen -40 graden Celsius tot maarliefst +280 graden Celsius.
Met het Pavocake concept van het bekende Italiaanse merk Pavoni maak je snel en efficiënt de mooiste taarten en gebakjes. Deze vorm is gemaakt van duurzaam siliconenrubber en zorgt voor het mooiste resultaat.
Met het Pavocake concept van het bekende Italiaanse merk Pavoni maak je snel en efficiënt de mooiste taarten en gebakjes. Deze vorm is gemaakt van duurzaam siliconenrubber en zorgt voor het mooiste resultaat.
Met dit Pavocake concept van Pavoni maak je snel en efficient de mooiste taarten
Deze gebaksvorm, gemaakt van soepel siliconenrubber, is geschikt voor gebruik bij temperaturen van -40 tot +280°C.