Deze transparante wegwerpspuitzakken van Martellato zijn onmisbaar in elke keuken.
De wegwerpspuitzakken zijn gemaakt van het hoogwaardige materiaal polyethyleen en worden geleverd op rol per 100 stuks.
Deze transparante wegwerpspuitzakken van Martellato zijn onmisbaar in elke keuken.
De wegwerpspuitzakken zijn gemaakt van het hoogwaardige materiaal polyethyleen en worden geleverd op rol per 100 stuks.
Deze transparante wegwerpspuitzakken van Martellato zijn onmisbaar in elke keuken.
De wegwerpspuitzakken zijn gemaakt van het hoogwaardige materiaal polyethyleen en worden geleverd op rol per 100 stuks.
Deze transparante wegwerpspuitzakken van Martellato zijn onmisbaar in elke keuken.
De wegwerpspuitzakken zijn gemaakt van het hoogwaardige materiaal polyethyleen en worden geleverd op rol per 100 stuks.
De cirkel is het teken van oneindigheid. Jammer genoeg geraakt het gebak steeds in een mum van tijd op …
Met deze siliconen bakvorm van Silikomart tover je de mooiste creaties op tafel.
Met deze siliconen bakvorm van Silikomart tover je de mooiste canelés op tafel.
Deze bakvorm Cube van Silikomart geeft je snel 15 eenvoudige blokjes gebak.
Met deze siliconen bakvorm van Silikomart tover je de mooist hartjes op tafel.
Deze bakvorm Medium Savarin ovaal van Silikomart geeft je snel 10 gebakjes.
Deze bakvorm Medium Savarin van Silikomart geeft je snel 8 gebakjes.
Opgelet: de vorm is onderweg uit Italië en wordt verwacht midden november.
Bloem zeven of eerder bloemsuiker mooi strooien over je baksels? Met deze zeef van het merk Birkmann lukt het allemaal!
Ideale zeef voor het bestuiven van wafels, oliebollen of andere lekkernijen. De zeef is een bekermodel en wordt bediend door middel van een knijpmechanisme in het handvat. Diameter zeef: 11cm Hoogte zeef: 11cm
Nog meer broodrecepten van Hollands meest succesvolle bakker! Meer meesterlijk brood gaat verder waar Robèrt van Beckhovens eerste boek Meesterlijk brood ophoudt.
Leer brood bakken…
Brood bakken kun je leren! En Meester Boulanger en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven is gelukkig ook een meester in het uitleggen. Hij wil dat mensen daadwerkelijk leren en begrijpen wat er bij brood bakken komt kijken. Pas als je weet hoe het zit met de ingrediënten, tijden, technieken, temperatuur en materialen, kun je ook echt goed (gaan) bakken! Geen trucs, maar kennis.
…vanaf de basis
En dat begint met de basis, die niet zo eenvoudig is als men denkt: bak maar eens het perfecte puntje! Meesterlijk brood start bij het begin en bouwt de vijftig recepten in moeilijkheid en variatie op. Van de klassiekers als bruin en wit brood, kadetjes en krentenbollen tot diverse desembroden en van gevarieerde brioches tot broden met bijzondere granen als spelt, rogge en quinoa. Een boek met een uitgebreide en gedegen uitleg, een heldere indeling en gevarieerde receptuur.