Als je spreekt over afwerking, dan is dit wel een héél mooie vorm om jouw dessert te presenteren. Door te variëren met kleur en structuur zorg je zelf voor eindeloos veel mogelijkheden.
Hou je wel van een intens smaakje? Check dan zeker deze cappuccino callets van Callebaut. Het is een combinatie van donkere chocolade, witte chocolade en cappucino. Laat je verrassen door z’n romigheid, gecombineerd met geroosterde cacao en toetsen van koffie.
Opgelet: Deze chocolade is herverpakt in 500 g en zit daarom niet in de originele verpakking. Enkel de verpakking van 2,5 kg is de officiële Callebaut-verpakking.
Een heerlijke pasta met toetsen van caramel en melkchocolade én een fantastische crunch. Ideaal als vulling voor jouw gebak en pralines.
De echte karamel met aroma van botertoffee? Gevonden! Heerlijke kant-en-klare vulling voor je pralines, taarten en andere home made lekkers!
Als je spreekt over afwerking, dan is dit wel een héél mooie vorm om jouw dessert te presenteren. Door te variëren met kleur en structuur zorg je zelf voor eindeloos veel mogelijkheden.
Onze rauwe biologische cashewnoten zijn een ideaal voedingsmiddel voor iedereen die gezond wil eten of die vegetarisch wil eten.
Onze rauwe biologische cashewnoten zijn een ideaal voedingsmiddel voor iedereen die gezond wil eten of die vegetarisch wil eten.
Gebruik deze flexibele Chablon heart mat van Silikomart Professional voor de mooiste chocoladedecoraties! Maar je hoeft je niet te beperken tot chocolade hoor! Door in de holtes van de vorm chocolade, karamel of isomalt te gieten, kan je praktische en snelle decoraties maken voor al je bereidingen.
Gebruik deze flexibele Chablon Holly mat van Silikomart Professional voor de mooiste chocoladedecoraties! Door in de holtes van de vorm chocolade, karamel of isomalt te gieten, kan je praktische en snelle decoraties maken voor al je bereidingen.
Gebruik deze flexibele Chablon mustache mat van Silikomart Professional voor de mooiste chocoladedecoraties! Maar je hoeft je niet te beperken tot chocolade hoor! Door in de holtes van de vorm chocolade, karamel of isomalt te gieten, kan je praktische en snelle decoraties maken voor al je bereidingen.