De Brand New Cake rolfondant is van uitstekende kwaliteit en smaakt ook nog eens goed! Daarnaast is het soepel en elastisch, waardoor je niet eindeloos hoeft te kneden. De rolfondant is makkelijk in gebruik en je kunt jouw taart, cupcake of andere creatie prachtig decoreren en/of bekleden. Het uitrollen en verplaatsen van de rolfondant is geen enkel probleem. Tegen het plakken van de rolfondant aan de ondergrond, is het belangrijk om poedersuiker of crisco te gebruiken.
De rolfondant is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Met deze fantastische ronde cloche, gemaakt uit ongeglazuurde steen, kun je aan de slag voor je zelfgemaakt artisanaal brood!
Deze siliconen bakvorm is geschikt voor het bereiden van zowel koude als warme producten, omdat het siliconen materiaal tegen temperaturen van -60°C tot 230°C bestand is.
Een appelcake, maar dan in een ander jasje? Of een heerlijke bavarois met een leuke uitstraling?
Combi van banaan en chocoladecake = een schot in de roos!
Combi van mokka met chocolade = alles wat een een winterdagje nodig heeft!
Een ronde vorm en wat stekeltjes, meer is niet nodig om op een leuke manier je gebak te laten opvallen! 😉
Enge snoepjes? Met deze mooie siliconenmal maak je die heel gemakkelijk zelf! De vorm geeft je 10 spinnenwebjes in 2 verschillende designs.
Love is in the air … en dat toon je natuurlijk met het heerlijkste en mooiste gebak!
Limoenbavarois, citroencake, limoenijs, citroenmousse, … moeten we nog doorgaan?
Elegantie ten top met deze Marshmallow vorm van Dinara Kasko. Hoe mooi is deze? Met wat ga je deze vullen?
Elegantie ten top met deze Origami cake vorm van Dinara Kasko. Hoe mooi is deze? Met wat ga je deze vullen?
Een heerlijk design, echt voor iedere feesttafel!