Ken je ProGel van Rainbow Dust? Deze gel geeft een diepe intense kleur aan je voeding. Een klein beetje is vaak meer dan voldoende om het beoogde effect te bekomen.
Ken je ProGel van Rainbow Dust? Deze gel geeft een diepe intense kleur aan je voeding. Een klein beetje is vaak meer dan voldoende om het beoogde effect te bekomen.
Ken je ProGel van Rainbow Dust? Deze gel geeft een diepe intense kleur aan je voeding. Een klein beetje is vaak meer dan voldoende om het beoogde effect te bekomen.
Ken je ProGel van Rainbow Dust? Deze gel geeft een diepe intense kleur aan je voeding. Een klein beetje is vaak meer dan voldoende om het beoogde effect te bekomen.
Ken je ProGel van Rainbow Dust? Deze gel geeft een diepe intense kleur aan je voeding. Een klein beetje is vaak meer dan voldoende om het beoogde effect te bekomen.
Voor de liefhebbers van donkere chocolade met een intense cacaosmaak is recept 70-30-38 dé chocolade! Extra bittere donkere chocolade met een boost van geroosterde cacao. Het cacaogehalte bedraagt 70,5%.
Opgelet: De chocolade in de verpakking van 500 g is herverpakt en zit dus niet in de originele verpakking. Dit is wel zo voor de 2,5 kg.
De OXO POP Container is luchtdicht, ruimtebesparend en kan worden opgestapeld, waardoor je jouw droge waren gemakkelijk vers kunt houden en jouw keuken op orde blijft. De container heeft een uniek drukknopmechanisme dat een luchtdichte afdichting creëert met slechts één druk. De knop fungeert tevens als een handvat waarmee het deksel kan worden opgetild. De container is ontworpen voor modulair opstapelen, zodat je jouw aanrecht en provisiekast efficiënt kunt organiseren.
Deze deegroller van FOLKROLL is origineel en tovert zo een glimlach op je gezicht. Deze paarden zijn klaar voor de show!
Deze retro kookwekker is te verkrijgen in het crèmekleur, rood, zilver of zwart. Selecteer hieronder de gewenste kleur.
Met deze fantastische ronde cloche, gemaakt uit ongeglazuurde steen, kun je aan de slag voor je zelfgemaakt artisanaal brood!
Deze siliconen bakvorm is geschikt voor het bereiden van zowel koude als warme producten, omdat het siliconen materiaal tegen temperaturen van -60°C tot 230°C bestand is.
Een appelcake, maar dan in een ander jasje? Of een heerlijke bavarois met een leuke uitstraling?
Combi van banaan en chocoladecake = een schot in de roos!