ITEMS: (0) TOTAAL: 0,00

200 g

Rangschikken op
 • Amandel bruin BIO

  6,5025,00

  Amandelnoten zijn van oudsher bekend om hun heilzame eigenschappen.
  Onze amandelnoten zijn puur, dit wil zeggen dat ze niet gefrituurd of gebrand, noch gezouten of gesuikerd zijn. Kortom, de noot op zijn best voor jouw gezondheid.

 • amandelpoeder

  Amandelpoeder – 1 kg

  16,50

  Amandelpoeder, soms ook amandelmeel genoemd, bestaat uit fijngemalen blanke amandelen. Op die manier heb je een puur en gezond product. Mensen met een glutenallergie kunnen heel veel baat hebben met amandelpoeder. Je kan er namelijk sauzen mee bindend of het amandelpoeder kan bloem vervangen in gebak. Voorts bezit amandelpoeder alle voordelen van de blanke amandelen.

 • Chiazaad

  Chiazaad BIO

  3,4013,50

  Heb je nood aan extra energie tijdens de donkerste maanden van het jaar? Voeg dan dagelijks een dosis biologisch chiazaad toe aan je voedingspatroon.
  Chiazaad is een SUPERFOOD en RAWFOOD!!

 • Gedroogde cranberries BIO – 200 g

  5,00

  Onze bio cranberries zijn gezonde en super lekkere snoepjes. Cranberries of veenbessen behoren tot de superfoods.
  Deze bio cranberries zijn gedroogd en daarna gekonfijt in biologische fructosesiroop. Ze worden afgewerkt met organische zonnebloemolie.

 • Granola

  Granola

  3,9916,99

  Deze supergezonde granola is een basismengeling van havervlokken, amandelen, cocosrasp, lijnzaad en geroosterde witte hazelnoten. Je kan hem uitbreiden volgens je eigen inspiratie. Rooster het geheel gedurende ongeveer 45 min op 150°C. Zo creëer je je eigen huisgemaakte granola.

 • lijnzaad

  Lijnzaad BIO

  2,006,00

  Wil je graag wat kilootjes afvallen of gewoon je slanke lijn behouden? Neem dan dagelijks wat van ons lijnzaad. De vezels in lijnzaad geven je snel een verzadigd gevoel en de omega-3 vetzuren stimuleren de vetverbranding! Als je zelf brood bakt, is het een goed idee om er wat lijnzaad aan toe te voegen, zo wordt jouw dagelijkse boterham nog gezonder.

 • abrikozen

  Natuurlijk gedroogde abrikozen BIO – 200 g

  3,75

  Onze biologische natuur abrikozen zijn een topproduct voor jouw gezondheid. Ze zijn puur natuur want ze zijn naturel gedroogd, zonder één enkele toevoeging. Ze zouden de bloeddruk actief verlagen en helpen prima tegen constipatie.

 • Notenmix BIO

  4,7520,40

  Onze biologische notenmix is een lekkere mengeling van kwaliteitsnoten.

 • pompoenpitten

  Pompoenpitten BIO

  2,808,50

  Pompoenzaden zijn voedzaam en erg lekker. En natuurlijk overheerlijk in én op brood!

 • sesamzaad

  Sesamzaad BIO

  2,207,50

  Sesamzaadjes waren in het oude India symbool van onsterfelijkheid.
  Laat ook jouw gezondheid er wel bij varen. Meng ze met andere pitten en zaden in je brood of gebruik ze in de afwerking.

 • Studentenhaver

  Studentenhaver BIO

  4,0015,10

  Deze biologische studentenhaver is een hoogwaardige mengeling van gezonde noten en rozijnen. De mix bestaat uit walnoten, bruine hazelnoten, witte en bruine amandelen, paranoten, cashewnoten, blauwe en gold jumbo rozijnen. Noten en gedroogde vruchten zijn een onuitputtelijke bron van gezonde voedingsmiddelen.

 • witte amandelen

  Witte amandelen BIO

  5,8020,00

  Amandelnoten zijn van oudsher bekend om hun heilzame eigenschappen. Onze witte amandelen zijn puur, dit wil zeggen dat ze niet gefrituurd of gebrand, noch gezouten of gesuikerd zijn. Kortom, de noot op zijn best voor jouw gezondheid.

  Je kan de noten ook vermalen tot amandelpoeder.
  Dit amandelpoeder is een gezond alternatief voor bloem als je een cake bakt. 1  maatje bloem vervang je dan door 1.5 maatje amandelpoeder.

 • Zadenmengeling BIO

  2,408,95

  Deze biologische zadenmengeling is een handig 1-pot systeem met lijnzaad, pompoenzaadjes, zonnebloempitten en sesamzaadjes.
  Je kan al deze zaadjes ook apart verkrijgen in onze webshop. Bij elk product vind je een beschrijving van de gezondheidsvoordelen.
  Want dagelijks een zadenmengeling over de yoghurt, in de smoothie of door je brooddeeg strooien, is zeer gezond.

 • Zonnebloempitten

  Zonnebloempitten BIO

  2,509,00

  Onze biologische zonnebloempitten worden gewonnen uit de gekende felgele zonnebloemen en zijn echte voedingsstoffenbommetjes. In een mix met sesamzaad, maanzaad en lijnzaad geven ze ons een boost als ze regelmatig gemengd worden door yoghurt, smoothies, salades , muesli of brooddeeg.