ITEMS: (0) TOTAAL: 0,00

Ann Koekepan

Ann Koekepan

Als verdeler van de bio bloem en meel van de Molens van Oudenaarde zijn we als het ware een magneet voor de desembakkers. Velen zijn er mee bezig, maar ook velen willen ermee starten. We geven dan wat raad over welke bloem en welke producten essentieel zijn in het desemverhaal, maar nu kunnen we ook met een gerust hart doorverwijzen naar iemand die er alles van kent!

 

 

Ann Koekepan is de foodienaam van Ann Van Camp, een toffe madam uit Tienen, die een passie heeft voor koken en bakken. Als afgestudeerde brood- en banketbakker en chocolatier volgde ze ook stage bij Ottolenghi Islington in Londen in de patisserie afdeling. Omdat ze graag iedereen wil laten kennis maken met de wondere wereld van lekker, gezond en biologisch eten, geeft ze sinds 2017 leuke kook- en bakworkshops. In 2023 startte ze een specialisatiejaar rond zuurdesem in de Sourdoughschool in de UK. Yep, say no more … we kunnen jou met een gerust hart Ann Koekepan aanraden wanneer je vragen hebt over bakken met desem!

 

 

Je kan bij Ann lokaal een workshop volgen om gezond en lekker te koken, maar je kan ook online bij haar terecht! Sinds 2024 is er een online leerplatform met meer dan 8 modules! Zo is er ook de cursus voor de startende zuurdesembakker. Check zeker eens haar workshopaanbod, er is voor ieder wat wils! Je kan op jouw eigen tempo, in jouw eigen keuken bakken met zuurdesem!

 

Wil je liefst eerst eens kijken of het klikt? Dan raden we jou het gratis e-book aan dat Ann maakte zodat je zelf jouw eigen desem kan maken.

Om jou op weg te helpen creërden we, samen met Ann, een starterskit, zowel met ingrediënten als met materialen. Via deze link vind je ook alles wat volgens Ann nodig is om vlot aan de slag te gaan.

Commentaren [3]

 1. Ann

  Dankjewel Kries! Wat een fijne samenwerking met jou! Top producten en geweldige service.

 2. dirk.scholliers

  Met de corona tijd en zijn lock-down periode ben ik brood beginenn bakken. De droge gist in huis was snel opgebruikt en nieuwe gist kopen ging niet wegens overal uitverkocht.
  Met een omweg begon ik dan met zuurdesem.
  In het begin was dat sukkelen. ‘k Heb, waarschijnlijk nog goede desem, weggegooid omdat ik dacht dat die “dood” was. Had ik toen dat boek gehad was die desem er nog.
  Het was vallen en opstaan.
  Nu ik al wat ervaring heb met desem heb ik via het gratis e-boek ” Desem en zoveel meer” van Ann Koekepan toch nog bijgeleerd. ‘k Heb nu, eindelijk met succes, ook een goede back-up van mijn desem kunnen maken dank zei de tips in dat boek.
  Mijn volgende stap zal de ‘Bakken met zuurdesem voor beginners’ online cursus worden.

  1. À la Tarte

   Heel leuk om te lezen Dirk. Bij Ann ben je zeker aan het juiste adres als het gaat over bijleren over zuurdesem! Veel bakplezier!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.