ITEMS: (0) TOTAAL: 0,00

Baking in Stiletto’s

Baking in Stilettos

 

Meerdere keren per week krijgen wij de vraag naar goede workshops en lessen om het bakken onder de knie te krijgen. Wil je graag leuke dingen maken, op jouw eigen tempo, met de nodige uitleg en ondersteuning? Dan zijn de online cursussen van Elena Gistrea – Baking in Stiletto’s zeker iets voor jou! Haar online cursussen nemen je bij de hand en loodsen je stap voor stap door het hele proces. De school van Baking in Stiletto’s telt ondertussen meer dan 1400 leerlingen.

Elena biedt in haar online school verschillende zaken aan. Zo heb je de gratis lessen, zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen en om te bekijken of het iets is voor jou. Je hebt de losse lessen, maar ook verschillende cursussen. Voor elk van die cursussen maakten we alvast een boodschappenlijstje. Deze vind je hieronder.

Bovendien doe je dit niet alleen! Virtueel staat Elena steeds aan jouw zijde. Na de aankoop van de cursus krijg je toegang tot haar whatsapp. Geloof ons, ze is 24/7 bereikbaar! Heb je een vraag? Lijkt er iets niet te lukken? Heb je het gevoel dat jouw bereiding er anders uitziet dan in de videoles? Twijfel je? Stuur gerust een foto of een video en ze helpt jou om het probleem of je vraag op te lossen. Succes gegarandeerd!

 

NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW

De laatste nieuwe is er eentje om duimen en vingers van af te likken! Alles over de tartelette geeft je alle inzichten om de heerlijkste taartjes op tafel te toveren. Zoals we gewoon zijn van Elena is het alweer eentje met de lekkerste smaakcombinaties en de meest uiteenlopende texturen.
Alles over de tartelettes

Ook deze keer hebben we een startersbox klaar gezet, eentje met materialen en eentje met ingrediënten. Opgelet: deze bevat niet alles wat nodig is voor de cursus, maar helpt je wel op weg. Het volledige boodschappenlijstje vind je hier.

 

 

Deze cursussen en pakketten werden reeds losgelaten op bakkende cursisten: 

Alles over de entremet

entremet

Onder het motto ‘het moet er goed uitzien, maar het moet nog beter smaken’ leeft Elena Gistrea je in deze cursus alles over de entremet. In deze cursus leer je niet enkel de lekkerste smaken te creëren en te combineren, maar leer je ook verschillende afwerkingstechnieken zoals velvetspray met gun, luipaard op spiegelglazuur, bedekken met nappage en nog vele andere.

Het volledige boodschappenlijstje voor de ganse cursus vind je hier.

 

Alles over de cupcake

Alles over de cupcake

Dat de cupcake meer is dan een cakeje bewijst Elena in haar cursus Alles over de cupcake. Van elke cupcake maakt ze een heerlijk mini taartje bomvol smaken en verschillende texturen. En ook voor deze cursus hebben we de benodigdheden verzameld via deze link.

 

Kerst en nieuwjaar 2022baking in stilettos

Eind 2022 lanceerde Elena een hele verzameling Kerst en Eindejaar buches. Wil jij ook leren om dit mooie Kersthuisje te maken? Of liever een rolcake buche of Glühwein buche? Surf dan snel naar de website van Baking in Stiletto’s voor alle info.

Graag alle ingrediënten op een rijtje? Hier vind je alvast het boodschappenlijstje voor deze cursus!

 

De wereld van Biscuittaarten
Baking in stilettos

Deze cursus, bestaande uit 7 lessen, leert jou 7 prachtige én heerlijke taarten op tafel toveren! Elke bereiding bestaat uit een aparte videoles. Er is helemaal geen bakervaring vereist. Ook jij leert de technieken om mooie hoge taarten te maken.

Voor meer info over de cursus, kun je terecht op de website van Baking in Stiletto’s.  Hier vind je het boodschappenlijstje.

 

Feestpakket 2021
Baking in Stilettos

Het ideaal pakket voor de feestdagen bestaat uit 13 lessen! Het ideale dessert, taart, koekjes en truffels voor bij de thee of koffie. En weet je wat het leukste is aan dit pakket? Je kan alles perfect op voorhand maken! Zo hoef je de dag zelf niks te doen en alleen maar genieten van al dit lekkers.

Voor meer info over de cursus, kun je terecht op de website van Baking in Stiletto’sHier vind je het boodschappenlijstje.

 

Romantische collectieBaking in Stilettos

De Romantische Collectie bestaat uit 7 lessen. Deze collectie straalt romantiek en liefde uit. Je vindt hier zowel de entremets als taartjes en gebak terug.

Voor meer info over dit pakket, kun je terecht op de website van Baking in Stiletto’s.

 

Lente cursus

baking in stilettos

De lente cursus bestaat uit 7 lessen en geeft een verzameling van de lekkerste taarten en het heerlijkste gebak!

Voor meer info over dit pakket, kun je terecht op de website van Baking in Stiletto’s.

 

Blijf verder op de hoogte van de cursussen van Baking in Stiletto’s en volg hen op Facebook en Instagram.

Commentaren [2]

  1. Wendy

    Kries, dikke dank u wel om dit te realiseren. Voor ons, cursisten, is het nu nog makkelijker om alles terug te vinden!!! Wat een service!!! Top madam!!!

    1. À la Tarte

      Lieve Wendy, dankjewel voor jouw warm bericht! Ik hoop dat iedereen nu de weg naar deze pagina vindt en zo moeiteloos z’n hobby kan uitvoeren. Het doet me plezier dat al deze moeite zo leuk onthaald wordt. Uiteindelijk willen jullie bakken en wil ik een contente thuisbakker als klant 🙂 Geniet van de bakgeuren! 😉 Groetjes, Kries

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.