Zakje van 250 g
De cacaoboter van Callebaut® is het belangrijkste ingrediënt voor elke creatieve chocoladechef.
Het is de geweldig basis om kleurenmengsels te maken voor sprayguntoepassingen.
Het is ook een fantastisch ingrediënt om de vloeibaarheid van jouw chocolade aan te passen.
Dit cacaopoeder is een goede basis om op smaak te brengen, te kleuren en textuur toe te voegen.
Hou je wel van een intens smaakje? Check dan zeker deze cappuccino callets van Callebaut. Het is een combinatie van donkere chocolade, witte chocolade en cappucino. Laat je verrassen door z’n romigheid, gecombineerd met geroosterde cacao en toetsen van koffie.
Opgelet: Deze chocolade is herverpakt in 500 g en zit daarom niet in de originele verpakking. Enkel de verpakking van 2,5 kg is de officiële Callebaut-verpakking.
Deze Madagascar Puur is een heerlijke donkere chocolade met intense cacaosmaak die gepaard gaat met een toets van frambozen, jeneverbessen, abrikoos en banaan.
Opgelet: Deze chocolade is herverpakt in 500 g en zit daarom niet in de originele verpakking. Enkel de verpakking van 2,5 kg is de officiële Callebaut-verpakking.
Na donker, melk en wit is er nu Ruby: de meest bijzondere chocoladerevelatie van de voorbije 80 jaar. Een geschenk van de natuur dat verrast en intrigeert met een compleet nieuwe chocoladesmaak en -kleur. Geboren uit de ruby cacaoboon en zónder toevoeging van kleurstoffen of fruitsmaken verovert die zeker een plaatsje in je keuken!
De Satongo chocolade van Callebaut is een heel donkere chocolade, rijk aan bosaroma’s. Deze bestaat uit een uitgebalanceerde mix van hoogwaardige cacaobonen afkomstig van verschillende locaties in Afrika. Dus vandaar ‘Blend of Origins’. De donkere en rijke cacaokern wordt bekroond met houtsmaken en bosvruchten.
Opgelet: De chocolade in de verpakking van 500 g is herverpakt en zit dus niet in de originele verpakking. Dit is wel zo voor de 2,5 kg.
Deze Single Origin Brazil is een heerlijke donkere chocolade met een intense, bittere en zure cacaosmaak. De Braziliaanse chocolade heeft fruitige toesten van onrijpe banaan en een vleugje rokerigheid.
Opgelet: Deze chocolade is herverpakt in 500 g en 1 kg en zit daarom niet in de originele verpakking. Enkel de verpakking van 2,5 kg is de officiële Callebaut-verpakking.
De Sao Thomé chocolade is gemaakt met variëteiten van de Amelonado cacaoboon van op het eiland Sao Thomé. Deze chocolade is een heerlijke chocolade met een rijke smaak met aromapieken van rood en geel fruit.
Opgelet: De chocolade in de verpakking van 500 g is herverpakt en zit dus niet in de originele verpakking.
Hou je wel van een intens smaakje? Check dan zeker deze Lemon callets van Callebaut. Het is een combinatie van witte chocolade en frisse limoen. Laat je verrassen door z’n romigheid en frisse smaak!
Opgelet: Deze chocolade is herverpakt in 500 g en zit daarom niet in de originele verpakking. Enkel de verpakking van 2,5 kg is de officiële Callebaut-verpakking.
Door de romige karamelachtige zoete smaak in combinatie met de bitterzoete smaak van sinaasappelen, lenen deze orange callets van Callebaut zich perfect voor het afwerken van jouw creaties.
Opgelet: Deze chocolade is herverpakt in 500 g en zit daarom niet in de originele verpakking. Enkel de verpakking van 2,5 kg is de officiële Callebaut-verpakking.
Hou je wel van een intens zoet smaakje? Check dan zeker deze Strawberry callets van Callebaut. De combinatie van de delicate roze kleur en heerlijke aardbeismaak zijn een streling voor je tong!
Opgelet: Deze chocolade is herverpakt in 500 g en zit daarom niet in de originele verpakking. Enkel de verpakking van 2,5 kg is de officiële Callebaut-verpakking.