Beste thuisbakker, februari is tot nu toe echt al een topmaand geweest!
Zo mochten we op 8 februari met 20 klanten van À la Tarte richting de demokeuken van Callebaut trekken voor een voormiddag luisteren, leren en proeven! Heerlijk was het!
Daarbovenop hebben we de afgelopen weken mogen genieten van veel liefde, warmte en romantiek met Valentijn. Wist je dat we wachten op een nieuwe lading rode kleurstof? We vermoeden dat er veel Red Velvets zijn gemaakt en veel liefdegebak is gegeten. 😂
En ondertussen is de zon ook al weer van de partij. Oh, heerlijk toch? We merken dat de klanten ook al aan ijsjes beginnen te denken. Groot gelijk! 😜
En daar loert Pasen al om de hoek. Heb je al nagedacht over je Paasgebak? Toe, geef toe, stiekem toch al een beetje. Weet dat we een leuk assortiment paasdecoraties hebben. Check zeker onze categorie Pasen en doe gerust wat ideeën op.
Veel bakgenot en geniet!
Met deze afdekgelei abrikoos werk je je taarten mooi en verzorgd af. De gelei zorgt ervoor dat het fruit niet verkleurd en geeft je product een mooie glans.
De Royal Green kokosbloesemsuiker wordt geproduceerd uit het zoete sap van de tropische kokosnootbloesems. Traditionele suikerboeren klimmen hoog in de kruin van de kokosboom en oogsten het zoete nectar uit de bloesem. Eenmaal verzameld, verandert de nectar door verwarming langzaam in een heerlijke rijke suiker.
Spray de mooiste kleuren met de Brand New Cake kleursprays. Deze kleurspray geeft een prachtig metallic effect is geschikt voor gebruik op bijna alle ondergronden, zoals: chocolade (of candy melts), botercrème, slagroom, marsepein, rolfondant, suikerwerk, etc.
CakeMelts zijn hoogwaardige druppels om te smelten en zijn ideaal voor het glazuren van cakePops, muffins, cakes, pralines en allerlei soorten gebak. CakeMelts worden gemakkelijk in porties verdeeld en worden snel gesmolten in een magnetron of au bain-marie. Ze maken geen rommel, drogen snel en garanderen een gelijkmatig en streeploos resultaat. CakeMelts zijn er in zo'n groot aantal kleuren dat je je magie kunt betoveren tot heerlijk kleurrijke traktaties.
Maak je eigen gebak nog persoonlijker door er een leuke tekst op te zetten. Of misschien de naam van de jarige? Deze schrijfstiften bestaan in verschillende prachtige kleuren!
Deze crema dell’artigiano GOLD is een gianduja smeerpasta met hazelnootsmaak. Dankzij haar bakvaste eigenschap kun je het gebruiken in cakebeslagen, maar ook in vullingen of ganaches. De mogelijkheden zijn eindeloos en vooral heel lekker!
Dit crèmepoeder gebruik je voor warme bereiding van banketbakkersroom.
Het poeder dien je droog en koel te bewaren.